Bakanlık Müşavirinin evi yandı

SAMSUN'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri Ahmet Arslan'ın merkez İlkadım İlçesi'ndeki evinde yangın çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 03 Ağustos 2013 21:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakanlık Müşavirinin evi yandı

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alındı. AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, evi yanan Ahmet Arslan'a "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Yangının büyüklüğünü gören Demir, ailenin büyük bir faciadan kurtulduğunu söyledi.

Samsun'da 13 yıl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Samsun İl Müdürü olarak görev yaparken bakanlık müşaviri olarak atanan Ahmet Arslan'ın İlkadım İlçesi Cedit Mahallesi'ndeki evinde 3 gün önce beyaz eşyada meydana gelen elektrik kontağından çıkan yangın çıktı. Güçlükle kontrol altına alınan yangında ev büyük hasar görerek kullanılamaz hale geldi. Yagınla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Arslan ailesinin evine giderek, "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Arslan, yangının evdeki buzdolabından kaynaklandığını ve alevlerin kısa sürede evi tamamen sardığını söyledi. Evin yanan yerlerini milletvekili Demir'e gösteren Arslan, şöyle dedi:

"Sahurdan sonra yattık. Yaklaşık 1 saat sonra evin yandığını gördük. Çocukları da kaldırıp, evi terk ettik. İtfaiye ekipleri gelerek, yangına müdahale etti. Canımızı zor kurtardık. Eşyalarımızın çoğu yandı. Allaha şükür bize bir şey olmadı."

Milletvekili Demir de, yangının büyüklüğüne rağmen aileden kimseye bir şey olmamasının mucize olduğunu söyledi. Arslan ve ailesine 'Geçmiş olsun' dileklerini ileten Demir, "Küçük çaplı bir yangın olduğunu düşünüyordum fakat neredeyse evin tamamı ve eşyalar küle dönmüş. Bu büyük faciadan, can kaybı olmadan çıkılması Allah'ın takdiridir. Siz gibi başarılı bir bürokratın arkasında, milletin hayır duası var. İnşallah kısa sürede toparlanır ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber